Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Om Tryllefløjten

Daginstitutionen Tryllefløjten er beliggende i en af Hedensted kommunes små skønne landsbyer, tæt ved skole, SFO og idrætshal.

Leder af Tryllefløjten (børnehave): Lisbeth Østergaard: lisbeth.oestergaard@hedensted.dk 
- mobil 22803653

Pladsanvisningen fordeler pladser i den kommunale dagpleje og i kommunale daginstitutioner i kommunen: Find det her:
https://www.hedensted.dk/borger/familie,-boern-og-unge/dagtilbud-0-6-aa…


Tryllefløjten er en integreret institution med plads til 20 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn. Vi er fordelt på 4 stuer, 2 stuer i vuggestuen og to stuer i børnehaven. Børnene er tilknyttet faste grupper med faste voksne. Institutionen er fysisk adskilt i to huse.

De største børnehavebørn høre til i lokaler, som ligger i skolens bygning. Vi har en stor dejlig legeplads med mange muligheder for leg og fysisk udfoldelse. På legepladsen er der et overdækket ” Madpakkehus ” med borde/ bænke og grill. Dette bliver ud over spisested også brugt til udendørs kreative aktiviteter. Legepladsen bliver også flittigt benyttet uden for institutionens åbningstid, hvilket gør, at vores hus/ legeplads bliver er samlingssted for forældre og børn i fritiden.

I forhold til forældresamarbejde betyder det meget for os, at forældrene føler sig godt tilpas i vores hus og at de er trygge ved at aflevere deres børn til os. Men det betyder også meget for os, at de møder nogle kompetente medarbejdere, der udover at give børnene sjove og dejlige dage i børnehaven også er faglig dygtige og har et mål med hver enkelt barns udvikling, læring, trivsel og dannelse.

Vi har fælles ledelse med Daugård skole / sfo og dermed også fælles bestyrelse. Dette gør, at vi hele tiden er i dialog omkring det at skabe den røde tråd gennem den tid hvor børnene høre til i vores institutioner – fra vuggestue til og med 6 klasse. Hos os har vi rullende skolestart fire gange årligt. Børnene ruller ind i kvartalet efter de er blevet 6 år. Det betyder, at vi kan aflevere og modtage hvert enkelt barn i deres nærmeste udviklingszone og tilgodese de behov de hver især har.

Leder af Tryllefløjten (børnehave): Lisbeth Østergaard: lisbeth.oestergaard@hedensted.dk 
- mobil 22803653

LÆS HERUNDER OM TRYLLEFLØJTENS STYRKEDE LÆREPLANER OG TILSYNSRAPPORT 2022

Dokumenter

Styrkede læreplaner Tryllefløjten

Shape Created with Sketch.

Tilsynsrapport 2022

Shape Created with Sketch.